Tasty fresh appetizing italian food ingredients on dark background. Ready to cook. Home Italian Healthy Food Cooking Concept.

Meglepetések és törvényszerűségek a bor-étel-párosításban 2018.10.04.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a BárKA első borkóstolójára, ahol megtudhatjátok, hogy miért nem mindig igaz Hugh Johnson megjegyzése, miszerint “wine you like with food you like is safest”- Azaz: “a kedvenc ételed a kedvenc boroddal a legbiztonságosabb párosítás.”

Időpont: 2018. október 4, csütörtök 18:00 óra
Helyszín: Bárka (Budapest, Dohány utca 68.)

Ahogy a cím is már jól mutatja, az étel-bor párosítások izgalmas témáját feszegetjük majd 8-10 különböző étel és 7 különböző bor össze-vissza-kóstolgatásával, és remélhetőleg az este végére kimondjuk majd mi is: a Tokaji Aszú csokoládés desszerttel tényleg NEM működik!

A kóstoló Tüü Péter Sommelier vezényletével zajlik, aki Court of Master Sommeliers nemzetközileg is elismert Certified Sommelier képesítéssel rendelkezik és 2017-ben Magyar Sommelier Bajnoki címet szerzett.
https://www.facebook.com/tuupetersommelier/

Ennek a workshopnak nagy hasznát vehetik kezdő sommelier-k ugyanúgy, mint a lelkes gastro rajongók, akik esetleg szívesen elmélyednének a témában, hogy a későbbiekben ne jelentsen gondot az étel-ital párosítása.

Részvételi díj: 8900 Ft
Az ár tartalmazza 8-10 különböző, egyenként kb. 3 falatnyi ételt és a 7 különböző, adagonként 0,7 dl-es bort, valamint a kóstolás közben elhangzó szakmai előadást.

Előzetes jelentkezés privát facebook üzenetben a BárKA számára, vagy a helyszínen.
https://www.facebook.com/barkakadarka/

Várunk mindenkit vendégszeretettel!

0 Comments

Írj kommentet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.